Další krásná recenze od multiumělkyně, která si říká Therese Rosier.

V létě jsem měla tu čest vyzkoušet nějaké produkty od značky Molotow. Ty jsem použila pro mou novou sérii abstraktních pláten.

Při návštěvě kamenné prodejny jsem byla jako děcko v cukrárně, i když krom sprejů, které jsem zyklá používat už delší dobu, mi ostatní věci nic moc neříkaly, proto jsem byla nadšená, že jsem na místě dostala kompletní přednášku o všech produktech.

Na základě toho jsem si vybrala Molotow Urban Fine-Art 100% acrylic sprej, Permanent Paint 125ml ve zlaté barvě, prázdný Dripstick 3mm, prázdný Masterpiece 60mm Empty Pump marker a Dripstick 15mm s černým CoversAll asfaltovým inkoustem.

Hrozně jsem se těšila až vše vyzkouším a jak mi to usnadní práci na nových obrazech, leč realita byla jiná než očekávání.
Ukázalo se, že po používání většiny “vylepšováků” jsem jednodušše totální lama a není to nic po mě, ale věřim že pro profi graffiti umělce to jsou skvělý produkty! Já jsem holt umělec, kterej se v barvách rád patlá rukama a využívá spíš atypický věci, který ani vzdáleně nepřipomínají speciální tooly pro tvorbu obrazů.

Dost jsem se prala s dripstickama a squeeze fixama – i když se zdálo, že mi přesně tyhle produkty sednou ke stylu mých obazů, zničila jsem dvě plátna, nadšení mě přešlo – ne že bych byla zklamaná z produktů jako takových, spíš sama ze sebe a toho, že nejsem schopná to adekvátně používat. Za což je mi trochu trapně a proto píšu recenzi s několika měsíčním zpožděním. Vyčkávala jsem, zda se k něčemu ještě vrátím a dám tomu další šanci. U každýho novýho plátna ale vždy raději sáhnu po věcech, na který jsem zvyklá. Ale pár věcí od Molotowu mě naopak mile překvapilo a ty využívám hodně a nesmírně ráda!

Naprosto jsem se zamilovala do sprejů a zlaté barvy! Zlatá, sakra ta zlatá to die for!!!!! Naprosto nejgeniálnější produkt – golden permanent paint, ze kterého jsem naprosto paf. Se zlatými odstíny barev pracuji již nějaký ten pátek a něco tak skvělého jsem ještě nikde nenašla. Tak vysoký pigment má opravdu jen Molotow. Tuto barvu jsem použila na celou sérii obrazů, takže mi došla poměrně rychle, ale využítí bylo hodně plošné, takže s poměrně malou lahvičkou se dá udělat hodně velká paráda. To samé platí pro spreje. Užásné kovové odstíny, syté krytí, prostě nádhera.

Takže i když jsem člověk, co se s ostatníma poduktama vůbec nekamarádil, nic z toho bych nehodnotila nijak vyloženě negativně. Vše si najde své uplatnění a hlavně svého fanouška. Rozhodně se ukázalo, že v Molotowu si každý může najít to svoje, do čeho se zamiluje natolik, že na to nedá dopustit.

Therese Rosier

https://www.instagram.com/rosiertherese/

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.