Mistr Yudoe06 dal do kupy recepturu, a vytvořil svůj nový e-shop.

S mistrem YUDOE06 se známe už nějaký týden. V roce 2017 nám udělal fasádu a v roce 2018 nám zbouchl jednu recenzi. V roce 2020 jsme poté udělali limitované trička s podtitulem MECHAKONG. V roce 2023 si mistr mákl a udělal si svůj e-shop, kde můžete koupit jeho merch, originál tvorbu nebo tisky. Co víc si před vánocema přát, než nakoupit dárky od zajímavého umělce. 

A pokud někdo nevíte o kom je vlastně řeč, tak níže jeho bio a pár fotek.

YUDOE 06 je kreativní pražský výtvarník a graffiti writer.
Graffiti a jiným výtvarným technikám ve veřejném prostoru se věnuje od roku 1997. Širší veřejnost v České republice a v Evropě mohla zaznamenat jeho muraly, charakteristické explozí barev, chytlavým příběhem a detailní propracovaností. Má za sebou autorské výstavy v Praze a kolektivní výstavu v Londýně, spousty obrazů, grafik, plakátů, flyerů, designů triček a mikin, obalů desek a graffiti pieců na všech možných površích.
Zdrojem dlouhodobé inspirace a fascinace je pro něj komiks, tvary organické i anorganické přírody, stroje a mechanizmy a také barevné kombinace.
Nepřestává hledat možnosti práce s písmem a jeho tvarem.
Při zpracování motivů často střídá ruční kresbu s digitální, maluje obrazy na plátno a sklo či dřevo nebo motivy přenáší na textil. Krom triček, mikin a textilních tašek se příležitostně vrhne na backpiece namalovaný přímo na zadní stranu džínových bund.
Kromě vlastní tvorby pravidelně spolupracuje s většími i menšími komerčními subjekty a organizacemi jako grafický designér. Navrhuje pro ně merch, plakáty, flyery, obaly desek nebo třeba i kompletní vizuální identitu jako v případě oblíbeného street food bistra Gemüse Corner Kebab v Praze nebo designů na trika a mikiny pro Over Time. Vedl také řadu workshopů.

V posledních letech hledá ve své tvorbě vlastní pojetí abstraktního expresionismu.

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.