Ke všem těm fixám co máme v nabídce, nelze vynechat bloky, skicáky, sketchbooky či blackbooky, prostě něco, do čeho si můžete kreslit a skicovat.

Skicák je v podobě trhacího bloku anebo knize s tvrdými deskami, kde si děláte náčrty či kreslíte svoje umělecká díla.

Druhy papíru skicáků MOLOTOW™
Druhy papíru skicáků MOLOTOW™

V graffiti branži se těm s tvrdými deskami říká Blackbook, a ten kdo ho má, svůj Blackbook nechá kolovat mezi přáteli a každý mu tam nakreslí něco na památku. Ten pak obsahuje rozmanitá umělecká díla – je to taková jiná verze legendárního památníku. Do toho se vždy psalo: Můžeš kreslit, můžeš psát, ale listy netrhat. Dalo by se říct, že toto by mohlo platit i dnes s Blackbookem. V našem sortimentu máme tři řady těchto bloků a skicáků: MOLOTOW BLACK EDITION, MOLOTOW ONE4ALL™ PROFESSIONAL (ORANGE EDITION) a MOLOTOW™ BLUE EDITION.

MOLOTOW BLACK EDITION sketchbooks a sketchpadsZákladní řada je tedy MOLOTOW™ BLACK EDITION, která má 120g papír a obsahuje Molotow Basic Marker Pad bloky v měkkých deskách ve formátech A4 a A3 na výšku v lepené vazbě, kdy lze snadno vytrhávat papíry. Obsahují 32 stran, a mají na konci tvrdý kartón jako podklad.
Dále obsahuje Molotow Original Blackbook skicáky s obsahem 144 stran v pevné vazbě ve formátech A4 na výšku i na šířku a jeden malý A5 na šířku. Tyto mají  embosované logo Molotow na deskách a uvnitř si je můžete podepsat.

Specialita téhle řady je Marker Pad Black skicák ve formátu A4 na šířku se super černým 150g papírem s obsahem 30 stran. Na tomto velice dobře vynikne kryvost fixek ONE4ALL™ nebo zářivost chromu LIQUID CHROME™, naopak se nehodí na průhledný AQUA INK nebo průhledné inkousty.

MOLOTOW ORANGE EDITION sketchbooks a sketchpads - ONE4ALL PROFESSIONALDalší řada ORANGE EDITION je prémiové kvality: Molotow ONE4ALL™ Professional, která má potahovaný 150g papír který nepropíjí a obsahuje bloky ve formátu A4 a A3 lepené vazbě na šířku (lze snadno vytrhávat papíry) s obsahem 40 stran,a mají na konci tvrdý kartón jako podklad.
Dále obsahuje Molotow™ ONE Professional Sketchbook skicáky/blackbooky v pevné vazbě s tvrdými deskami ve formátu A4 (na výšku i na šířku) a A5 na šířku s obsahem 96 stran potahovaného nepropíjivého papíru. Na začátku a na konci mají oranžové 2 listy plus integrovanou textilní záložka. Na předních deskách mají embosované logo ONE4ALL™ a zadní MOLOTOW™. Molotow Orange Edition je vhodná pro fixy na alkoholové, akrylové nebo vodní bázi a i jiné média, klidně i sprej.

 

MOLOTOW BLUE EDITION sketchpadsA poslední řada je Molotow™ BLUE EDITION, a ta má 24 stran 180g akvarelového papíru, který je z jedné strany hrubý a z druhé strany hladký, je tedy na vás, kterou stranu si vyberete. Je k dispozici v blocích o rozměrech A4 a A3 a také mají na konci tvrdý kartón jako podklad.  Tyto jsou vhodné hlavně pro akvarelové aplikace AQUA ink fixami, tedy AQUA COLOR BRUSH brushpeny, AQUA TWIN oboustranné nebo AQUA PUMP SOFTLINER (dříve GRAFX™ AQUA INK).

 

Teď už si stačí jen vybrat, pořídit a kreslit!

BLOKY, SICKÁKY A BLACKBOOKY

 

 

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.