Kdo si počká, ten se dočká, aneb máme tu ART OF FACTS graffiti jam report!

V sobotu 3.6.2023 se na Orionce v Modřanech u kytary.cz odehrál další graffiti jam.

Velké díky patří počasíčku a hlavně všem co opět dorazili ve svém volném čase namalovat svoje kousky. Každý jam je spefický, a tento byl také, a byl hlavně jako i warm up večerní akci ve Stormu, kde hráli legendy rapu – El Da Sensei z The Artifacts a Mr. Len z Company FLow. Ti se přijeli podívat i na jam, ale na jejich malování se nedostalo, ale tak nejde chtít všecko.

Účast byla zajímavá, jmenovat nelze všechny (bo není čas), fotky mluví sami za sebe. Každopádně vlastně se ukázali jména jako LA4, Puze, Clay, Dian z Life is Porno, vedle něj Stan Solo, Ris z Brna, Mayapur z legendární OIM crew, Crazy Chak, Hmota One, Price 125, Ubrus, Drát, Dewas, Olife, Brush, Sexy, Sweap a jeho kámoš z Německa a já nevím kdo všechno ještě. Je možné, že v sítu prošli i nějaké starší věci, ale je to prostě i takový report ze zóny.

Klasicky nechyběla hudba, pivo z Chotěboře + malinovka od pivního servisu, a nabídli jsme vám barvy zase za lepší ceny, což se v dnešní předražené době rozhodně hodí.

Funk The Juice a Molotow Praha ještě jednou děkují všem co dorazili, ať už se jen podívat nebo i namalovat. Díky také kytary.cz za prostor.

A teď už jen fotky pěkně popořadě.

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.