Namalujte si na vyhlášený Molotow™ Train – wholecar, panel, t2b, throwups, lettering nebo nějaký pěkný obrázek a vyhrajte!

Ve spolupráci se serverem Bbarák.cz můžete na konci června, července a srpna 2021 vyhrát kredit 500Kč nebo 6pack sprejů FLAME dle vlastního výběru, protože vždy vybereme tři nejzajímavější výtvory!

Co pro to musíte udělat (nemusíte, ale můžete)?

Dejte svůj výtvor s hashtagem #molotowtraincz na svoje sociální sítě (instagram nebo facebook). Pokud váš skill dovolí, označte tam naše velitelství @molotowheadquarters a třeba i nás @molotowpraha – to je aby si vás někdo všíml, že jo.

K dispozici máte formát do PROCREATE APP, PSD do photošopu nebo samotný JPG. Vytiskněte a nakreslete klasicky, sprejem, fixami Molotow samozřejmě, nebo udělejte digitál art – chceme vidět vaše výtvory!!!

TRAIN S POZADÍM, JPG [918 KB]
DOPORUČUJEME

Stahujte zde

TRAIN S POZADÍM pro Pohotshop, PSD [45.4 MB]

Stahujte zde

TRAIN S POZADÍM, pro PROCREATE [56.4 MB]

Stahujte zde

TRAIN BEZ POZADÍ, JPG [2.2 MB]

Stahujte zde

Kde se vzal takový Molotow™ train?

“Maluj vlak jen když je tvůj” – s tímhle prohlášením si odůvodnil CEO Molotow™ Jurgen Feuerstein rozhodnutí ke koupi starého vyřazeného služebního vagónu, aby ho umístil v Hall Of Fame v hlavní základně Molotow™, v Lahru. Myšlenka za touhle koupí byla nejen k vytvoření legálního spotu pro scénu, ale také udělat příklad pro přechod této subkultury. Když graffiti přišlo do německa jako jeden ze čtyř elementů hip-hopu v brzkých osmdesátkách, nikdo netušil že z něho časem bude graffiti považovaná umělecká forma. Vystřelili jsme ze startovací pistole první čistě graffiti exhibici v Lahru / Schwarzwaldu v galerii K31: poprvé to nejlepší z nejlepšího graffiti scény bylo umístěno mimo schovky, chatrče a betonovou džungli. 

Všecho co se stalo potom bylo mimo představivost graffiti umělců a galeristů.

To je přesně ten bod, na kterém chceme budovat jako inovátoři a tvořitelé koncepce pro kreativní psaní, writing a kreslící potřeby: podporovat scénu a vyvíjení aplikačních nástrojů pro ještě více kreativity.

COMING HOME

Píše se rok 2010, a je to takový normální den v Lahru / Schwarzwaldu s jednou výjimkou: těžkotonážní transport s policejním doprovodem projíždí malým městem s populací cca 40000 obyvatel. Tento konvoj obsahuje nákladní návěs naložený osobním vagónem od německých drah (Deutsche Bahn AG) o váze 39 tun – obsahující jednoduchou odpočinkovou místnost jako svědek zastaveného času i s dobovou výzdobou která zůstane nedotčena.

S jeho 21 metrovou délkou, 4,05 metru výškou a 3 metry šířkou – tenhle spací vagón je více než vyřazený vagón. Tento originál spací vagón byl umístěn do extra instalovaných kolejích v hall of fame ředitelství MOLOTOW™.

Od té doby stojí jako symbol značky MOLOTOW™ – malé poutní místo pro známé writery.
Dále nabízí prostor pro různé graffiti a umělecké akce během roku. Velká část smetánky již vlak MOLOTOW™ namalovala: od MadC a Gesera až po Slidera, Caparsa a Kool Savase.

Více info zde: https://blog.molotow.cz/znacka/molotowtrain/

Zdroj: https://www.molotow.com/mytrain

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.