V lednu 2023 se odehrál unikátní jam v Galerii Mega B na Karlově náměstí – v hlavní roli umělci Phoe / Seok / Chak / Fejk.

4 díla od vybraných umělců byly k vidění po celý leden v Mega B. Pokud jste galerii navštívili, tak určitě víte, že prostor “béčka” je dost specifický. Jde o 20 metrů dlouhou vitrínu, kde je dost omezená možnost pohybu. Pro diváka super na sledování, pro umělce výzva. 4 umělci vedle sebe ve vitríně. Unikátní sestava osobností, každý s jiným stylem, ale nakonci se to maluje sprejem. Uzavřený prostor a spreje.

Proto se využili spreje Molotow COVERSALL WATER-BASED, což je ideální varianta na využití v interiéru, protože to jsou spreje na vodní bázi, co smrdí a to dost málo. Molotow COVERSALL WATER-BASED je sprej na vodní bázi s velice nízkým zápachem, který je vhodný do interiérových aplikací díky obsahu 85% vody místo ředidla. Tímto ho to dělá také nejvíce ekologickým sprejem na trhu. K dispozici v 90 barevných odstínech v objemu 400ml, dá se použít v interiérech tak exteriérech, má dobrou odolnost proti UV záření a povětrnostním vlivům a je vybaven novým jemným Soft-Vari-Valve™ ventilem, který umožnuje jemněji kontrolovat tok barvy za jakékoliv situace.

Odkazy na umělce:
Fejk – https://www.instagram.com/fejkworld/
Crazy Chak – https://www.instagram.com/crazy_chak/https://www.facebook.com/Chak.is.crazy
Seok – https://www.instagram.com/originalseok/
Phoe – https://www.instagram.com/phoe_praha/
Ríša The Legend – https://www.instagram.com/golden_wolf_13/

Fotoreport níže. Za fotky díky nám, Galerii Mega a Mária Michopulu.

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.