Cannafest 2017 a jeho FREE ZÓNA feat SPORD UFO.

V rámci festivalu Cannafestu 2017 jsme podpořili CANNAFEST FREE zónu, kde byla postavená graffiti wall. V sobotu mistr Spord nafasoval dle vlastního výběru spreje Molotow™ Premium 400ml a Molotow™ CoversAll™ Colors 400ml a namaloval tématickou věc – CANNAFEST.  Posléze proběhl malý workshop, kdy si zájemci mohli vyzkoušet jak se stříká sprejem, a to je jako vždy – zábava.

I přes zimu která panovala, jsme venku pomalovali fixami ONE4ALL™, kterými se dá malovat téměř po každém povrchu, pár prázdných sprejů, a vytvořili pár unikátních designů.

Příjemné překvapení bylo, že při ilustrátorském programu na hlavním stage, ilustrátoři Martin Zach ze studia 3ax.cz a Vladimír Chalupa se svým tradičním High artem, používali hlavně fixy a náplně Molotow™ – profíci prostě ví.

Počasí bylo trochu divoké, pršelo, foukalo, chladno bylo, ale pár fotek tu máme.

Díky všem zůčastněným!

A nakonec ještě malé instagramové videa.

PUMP SOFTLINER? Tenhle pumpovací fix s jemným štětcovým hrotem je to, co vám může chybět! Fix lze koupit už naplněný a to buď inkoustem na vodní bázi ve 12ti intenzivních barevných odstínech (AQUA INK), nebo s černým permanentním inkoustem (COVERSALL™️ SIGNAL BLACK). Lze také koupit prázdný a naplnit akrylickou ONE4ALL™️ barvou. Díky jeho pumpovací funkci a ventilu FLOWMASTER™️ – si sami určujete kolik barvy budete hrotem nanášet, což je zásadní rozdíl od klasických fixek. #molotowmarkers #pump #softliner #aquaink #waterbased #coversall #signalblack #alcoholbased #action #ilustrator #ilustrace #ilustration #painting #facepainting #cannafest2017 #detail #rewind #art #umeni #kresba

A post shared by Molotow Shop Praha (@molotowpraha) on

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.