V sobotu 26.8.2023 se odehrál 0. ročník graffiti jamu v Řeporyjích.

Ačkoliv zóna je zde aktivní už několik let, oficiální graffiti jam se zde ještě neodehrál. Slovo dalo slovo, a s vyhlášeným starostou a ve spolupráci s Art Atelier Praha, jsme se konečně domluvili na realizaci této akce. Uvidíme kolik ročníků se nakonec podaří. Právě díky podpoře městské části jsme měli krásné zázemí, no nelze zapomenout na počasí, kdy v deset dopoledne přestalo pršet a začalo pršet v osm večer, takže na namalování naprosto dostatečné. Na místě byl i náš mobilní obchod, kde jsme nabízeli spreje z našeho portfolia za lepší ceny, a to Molotow Premium, Flame Blue, Flame Orange a končící linie Coversall Colors.
Rezervací bylo více než nakonec dorazilo lídí, a to se také podepsalo na výsledné produkci, ale to nám nevadí, holt každý den není posvícení. Děkujeme speciálně pozvaným writers: Cops, Adost, Sklon, Hmota, Blak, Quebe, Chaks, Zeno, Ubrus, Cover, Leko, Golem, Kaer, a Ybr_Shc, a dalším co se nezalekli hrátkám z počasím. Speciální díky Lukáš Štrup!!!

Akci dorazil zkontrolovat samotný pan starosta Novotný, který se vyjádřil ve smyslu že má hroznou radost z této akce, a že je dobře že graffiti žije. Dodal, že by mělo být víc takových městských částí s tímhle přístupem, tak uvidíme kdo se nebude bát „sprejařů“.

O hudbu se postaral Mistr Headbusta z Funk The Juice, který se taky vrhl za gramofony, a dorazil i legendární DJ Lil Rowa. Občerstvení zajistili místní kluci včetně alko i nealko občerstvení.

Tož zase někdy, na nějakým jamu.

Níže video – kde si můžete vhodný moment pauznout, a samozřejmě fotoreport.

Fotky a video @klukodbarev a některý fotky via @marcelsweetcity – ten kluk umí!

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.