Další recencze od týpka, který si říká EAZY.

EAZY, mladej kluk, co dělá co ho baví, nemá stovky followers, ale to nám nevadí pro recenzi. Pěkně zodpovědně si to napsal sám, a pěkně si to odprezentuje, takže enjoy.


Zdar, tenhle mini článeček, kterej doufám dočteš až do konce, bude věnovanej Molotow fixám.

Když začneme nějak osobně, tak je mi 17 říkam si EAZY, maluju čtyři roky a z toho znám přibližně rok a půl značku Molotow™. Za mě mám nejradši ONE4ALL fixy, různých šířek od 1mm až po 4mm, jsou i širší ale zatím jsem neměl tu čest s nima pracovat.

Na Molotow™ fixách mě rozhodně baví obrovská škála barev a možností práce s nima, jelikož jsou akrylový tak s nima můžu psát (malovat) na prakticky každej materiál od skla po dřevo a barva se drží dost dlouho pořád stejně sytá jako na začátku. Samozřejmě nějakou nevýhodu to má, i když mám spíš pocit že to bude pouze mojí nešikovností, a to u 1mm, když to položím na papír a snažím se udělat čáru, tak to tak decentně cáká všude kolem tý čáry a je jen o náhodě jestli to ve výsledku vypadá dobře nebo ne.* Jinak příprava před malovaním je dost simple a líbí se mi jak Molotow™ fixy fungují.

Jinak kdybys chtěl vidět další moje výtvory, tak zčekni instagram _e.p.a._cz a tam s podporou Molotow™ Praha nahazuju nějaký ty rádoby umělecký díla.

Na úplnej konec bych chtěl nahodit mega poděkování Molotow™ shopu v Praze, kterej mi tuhle mini recenzi umožnil. A rozhodně jestli tě to zaujalo tak se tam určo skoč kouknout. BIG UP!

*Díky konstrukci hrotu, je ideální s ním psát pod sklonem a zamezí cákání barvy

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.