Jako reakce na naše #walkietalkie vysílání nám dorazil velice zajímavý tip.

Možná někdo zná, možná někdo ne, ale v roce 2008 mělí mistři Pasta a Point na Českém rozhlase v rádiu Wave svoje vysílání s názvem Pasta Point – your city bistro.

Máte tedy možnost si poslechnout rozhovory s lidmi jako právě Pasta, Onepoint, Roxor, Keim!

Díky poctivé prácí kluků ze serveru phatbeatz.cz !

Zdroj – http://www.phatbeatz.cz/pastapoint-your-city-bistro

Přijďte posedět ve společnosti pouliční smetánky do podniku, se zaručeně čerstvými specialitami ze všech koutů kulturní kuchyně. Podáváme streetart, urbanart, graffitiart, art. Zveme hosty, diskutujeme a pouštíme muziku, kterou máme rádi. Vaříme styl!!

Poslechněte si 12 proběhlých posezení v bistru

PASTA a POINT

ptá se Pasta & Point

V prvním díle byli sami sobě navzájem moderátory i hosty, vzájemně se ptali na věci, které je na tom druhém vždycky zajímaly, ale nebyl čas se zeptat.

66:33 . 28MB . 56kbps . ptá se Pasta a Point

ROXOR

ptá se Point

Roxor – Michal Cimala alias Udo K, Petr Voříšek aka Jupiter, Tzar a šedá eminence robotman Stanley. M. Cimala a P. Voříšek povídali hlavně o jejich výtvarných aktivitách. Protože kromě hudby kovají kov, vyrábějí objekty, šperky, sochy, hudební nástroje, malují a jsou pedagogy.

Michal je asistent v ateliéru Jaroslava Róny na Avu, Petr Voříšek je mistr na kovářském Učilišti. Třetím hostem je Stanley – generace z dob železné opony, od 70. let vyrábí roboty a je takovým technikem Roxoru.

43:40 . 18MB . 56kbps . ptá se Point

LA4

ptá se Pasta

V dalším pokračování pořadu Pasta Point byl hostem známý pražský raperý La4 aka Lejva boy aka Gyzmoe, který je dnes už na sólové dráze, ale je více než úzce spjatý s formací Indy a Wich. To co o něm ale mnozí neví je, že už více jak 15 let se věnuje graffiti, zajímá se o komix – pasivně i aktivně, je sběratelem a obdivovatelem „vinyl toys“, dozvíme se také jestli pod jeho rukama nevznikne jeden z prvních českých vinyl toys.

46:26 . 20MB . 56kbps . ptá se Pasta

BIOR a ENKID

Bior je neoddělitelná postava historie a vývoje pražského graffiti – prostě legenda. Maluje patnáctý rok a v současné době, tak aktivně jako málokdo z mladší generace. Druhým hostem je Enkid, stylový spřízněnec neúnavného bombera.

71:23 . 30MB . 56kbps . ptá se Point

Vladimír 518

ptá se Pasta

Vladimír 518 z pražské formace PSH. Jako rapera ho zná většina lidí, jeho záběr je ale mnohem širší. Kromně zmíněného graffiti se věnuje grafickému designu, ilustrování komixů, vizuálním performance a je jedním z nejvýraznějších představitelů organizmu ‚Biggboss‘. Otázky na obal jeho poslední solo desky ‚Gorila vs Architekt‘ i na velice zajímavý křest tohohle cd, co pro něj znamenala squat Ladronka, proč skončil graffiti magazín ‚Terorist‘, co chystá Biggboss, jestli chodí na ryby, pije pivo a má rád děti a kdo byli NNK, etc.

52:17 . 22MB . 56kbps . ptá se Pasta

ADIS

ptá se Point

Point si pozval do studia opravdového pamětníka pražské graffiti scény. Adis je členem legendární adrenalinové crew TNT, ve své době známé jako Ninjové, která se až tak nezabývala malováním, ale zkoumáním pražského podzemí. V současné době je Adis počítačovým expertem a spolumajitelem webových stránek www.phatbeatz.cz.

57:55 . 24MB . 56kbps . ptá se Point

Martin Fisher

ptá se Pasta

Martin Fisher aka Fisheye aka M-fish je známý pražský grafik, designér, výtvarník, ‚skejťák‘, ‚pankáč‘ a inovátor. S jeho tvorbou se můžete setkat jak v zahraničních tak lokálních médiích. Jeho tvorbu potkáváte často a ani o tom nevíte. Je dlouholetým artdirectorem Mystic Skate Cupu, kurátorem dnes již legendární každoroční výstavy Subkultura.

48:03 . 20MB . 56kbps . ptá se Pasta

David Černý

ptá se Point

Tohle jméno snad není třeba představovat! Stačí zmínit trabant na nohách, růžový tank, mimina na věži, Husajn v lihu, nekonečno skandálů a provokací. David Černý je rozhodně jeden z nejvýraznějších českých umělců žijících a tvořících v Praze.

62:37 . 26MB . 56kbps . ptá se Point

SCARF

ptá se Pasta

Vystudoval Výtvarnou školu Václava Hollara a FAMU (animovaná tvorba, multimédia, hraná režie), jeden z průkopníků Graffiti v Čechách a člen legendární TCP a ABX crews, od roku 1993 členem hudební formace WWW. Kromě autorského filmu a volné audiovizuální tvorby se věnuje počítačové animaci a skládání hudby.

65:56 . 28MB . 56kbps . ptá se Pasta

AKIM (Berlín)

ptá se Point

První zahraniční host v Pasta Point bistru. Akim je graffiti umělec z Berlína a maluje již od roku 1988. Berlín je město s obrovským symbolem a tím je Berlínská zeď. Dvacetiletá historie, doba a atmosféra kdy zeď ‚spadla‘. Jak dlouho vyvíjel svůj charakteristický font. Dalším důležitým tématem je cestování, které je nedílnou součástí graffiti. Poslední cesta, kterou Akim podnikl byla do Izraele, kde měl spolu s dalšími členy skupiny Jazzstyle corner výstavu. Akim se v srpnu zúčastní festivalu Names.

48:30 . 20MB . 56kbps . ptá se Point

INDY & WICH

ptá se Pasta

Indy a Wich jsou zásadní a nedílnou součástí české hiphopové scény. Byli tady prakticky od začátku a mají velkou zásluhu na tom kde je hiphop teď. Tím od začátku je na mysli jejich graffiti minulost. Spolu se jmény jako Orion, Vladimír 518 nebo La4, jsou žijícím důkazem toho, jak vznikala pražská hophopová scéna.

41:17 . 17MB . 56kbps . ptá se Pasta

PASTA POINT o NEW YORKU a festivalu NAMES

ptá se Pasta & Point

Pasta s Pointem byli opět sami sobě moderátory i hosty. Důvody byly hned dva. Pasta se vrátil z New Yorku a v první hodině byl zpovídán zvědavým Pointem, kterého zajímaly všechny možné detaily, od současných výtvarných výstav až po možnosti turisty při velmi příznivé ceně dolaru.
Druhá hodina byla ve znamení Pasty moderátora, který se zajímal o streetartový festival Names, který by měl být největším svého druhu v Evropě a za kterým stojí kolega Point.

65:45 . 28MB . 56kbps . ptá se Pasta a Point

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.