Prodej značky MOLOTOW™ má v Čechách dlouhou historii, proto se Praha konečně dočkala svého MOLOTOW™ shopu. To znamená první prodejna s plným sortimentem v Čechách, která je připravena obsloužit jak úplné začátečníky, tak profesionály.

V dubnu 2017 jsme jako distributoři pro Českou republiku a východní evropu otevřeli v hlavním městě Praze značkový  obchod MOLOTOW™ PRAHA.

Tento sortiment obsahuje barvy ve spreji (známé také jako spreje, keny, cans, plechovky, dózy) v různých velikostech, objemech a bázích. Tedy MOLOTOW™ PREMIUM 256+ odstínů, ONE4ALL ACRYLIC spreje na vodní bázi, COVERSALL™ asfaltové černé , COVERSALL™ COLORS akční barvy, BURNER™ chrom a černou, XXL Classic stříbrnou a černou, DEVIL Black černou, URBAN FINE-ART 100% Acrylic, UFA CHALK, UFA NEON, UFA Transparent, UFA Metallic, UFA Effect, UFA Phospor fosfor, UFA FIller plnič, UFA Styrofoam Primer základ na polystyren, UFA 2K Clear varnish dvousložkový lak a také vysoce kryvé graffiti barvy ve spreji FLAME™ BLUE  a FLAME™ ORANGE.

 

Sortiment dále obsahuje popisovače (aka fixy, markery) a náplně s inkousty na alkoholových nebo vodních bázích. Tedy COVERSALL™ signal black asfaltová černá, SPEEDFLOW™ chemical black chemická černá, TRANSFORMER™ vysoce kvalitní inkousty, LIQUID CHROME™ vysoce lesklá stříbrná, UV-FLUORESCENT flourescentní ink, ONE4ALL™ akrylický kreslící systém na vodní bázi, AQUA TWIN inkoust na vodní bázi, CHALK křídové popisovače pro dočasné aplikace,  BLACKLINER permanentní pigmentovaný archivní inkoust, PERMANENT PAINT vysoce kryvá permanentní barva na alkoholové bázi.
Sortiment také obsahuje i systém prázdných popisovačů a nádob všech možných rozměrů a objemů. Tedy prázdné PUMP pumpovací, EMPTY TWIN oboustranné prázdné, AQUA SQUEEZE mačkací pera, DRIPSTICK™ mačkací aplikátory, TANK popisovače s vláknem, prázdné nádoby pro uchování vlastních odstínů.
Máme také další příslušenství, jako náhradní trysky (ventilky, nádstavce), náhradní hroty na všechny typy popisovačů a Dripsticků, Refill Extensions patentované plnící nádstavce pro plnění fixek s čistými rukami, skicáky a skicovací knihy (ONE4ALL™ Professional, AQUA Pad, MOLOTOW™ Marker Pad a i blok s černým papírem).
Dále i MERCH záležitosti, jako papírové skládací vagóny MINISUBWAZ, klíčenky, čepice, trička, mikiny, bundy, větrovky, limitované edice sprejů, ochranné pomůcky (rukavice, respirátory).

Máte možnost přímo na místě vidět a vyzkoušet prodávané produkty, a přesvědčit se – že je rozhodně o co stát.
Najdete nás na v Praze, na ulici Plynární 33, v Holešovicích.
Nacházíme se 350 metrů od stanice tramvaje, autobusů a metra C – Nádraží Holešovice, a 190 metrů od stanice tramvaje Ortenovo náměstí. Mapa zde, popřípadě i souřadnice GPS: 50.107913 14.445514.
V rámci sociálních sítí nás najdete na facebooku i instagramu .
Těšíme se na Vaši návštěvu!

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.