Sobotní jarní graffiti jam je za námi, a ještě jednou chceme poděkovat všem co se dostavili, namalovali nebo se přišli jen podívat. Jarní počasí nám popřálo velice pěknou sobotu a posvítilo tak na práci přes 60 malujícím umělcům ze všech koutů Československa. Na místě jste se tak mohli podívat jak vznikají díla v různých podáních.

Parta ze Slovenska v sestavě Šu Ter + Kika Bylinke + Jakub Tsau vyšvihli vlastně rovnou velkoformátovej murál, a Kika po právu vyhrála cenu od našeho partnera Kytary.cz – sluchátka Pioneer!

Další produkt maj na svědomí taky Slovenští bratři, a to Radim Neznámy s taky celkem muralem, poctivá zápletka od Notes + Golem (BTS) a hned vedle Akter + Heslo + Goyr + Teryiaki.

Zástupci Česka se nenechali zahanbit, takže sestava COPS + POET se speciálním kytarovým tématem feat. SPACEADOST a SKLON se svýma Bakelit Habits. Stěnu poctili návštěvou i další legendy jako třeba CAER, DIAN z Life is Porno, Jiří Šourek aka nejstarší sprejer ve hře nebo třeba ASH721, Fogosh, Sw3ap s partou (pozor, tenhle chlapec dělá zajímavé learning videa na svém youtube), Nakea (AF) či Jim (ACD). Nechyběl ani mistr PRICE125, který se chyt také tématiky DELINQUENT HABITS, kdy jejich koncert se v pondělí a úterý odehrál v Brně a Praze a tahle akce byla takový warmup.

Výherkyně sluchátek Kika z Bylinke.sk

K tomu dorazil další nespočet umělců všech možných úrovní pokročilosti, samozřejmě nechyběl ani workshop spot pro začátečníky od Art Atelier Praha. K akci nám zahráli Funk The Juice DJs Loop & Headbusta, pak DJ Jofre & DJ Cheef, a jako bonus vystoupili kluci z Kroniky ulice, zbylí umělci z lineupu se neobjevili, ale to ani nikomu nevadilo.

Samozřejmostí byla už klasika pivo z Chotěboře + malinovka a nabídli jsme vám barvy za super ceny, což se v dnešní předražené době rozhodně hodí.

Díky všem za podporu a za účast, bylo to skvělé!

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.