V sobotu 3.6. 2023 vás zveme do Modřan, na druhý graffiti jam tohodle rok, který bude večer zakončen ve Storm Clubu, kde vystoupí rapové legendy!

Máme pro vás společně s Funk The Juice další lahůdku roku a to, že náš krásný vlajkový obchod se spreji a fixami vás srdečně zve na Graffiti & Rap výjmečnou událost roku. Dorazí totiž legendy hiphopu El Da Sensei z Artifacts a Mr. Len z Company Flow a k tomu bude graffiti jam s podtitulem Art Of Facts.

V sobotu 3.6. začneme v 11:00 Art of Facts graffiti jamem klasicky u Kytar.cz v Modřanech, kde nám zahrají Funk The Juice DJs, a pak se přesuneme do Storm Club Praha, kde od osmi večer bude poctivej mejdan s legendou jménem EL DA SENSEI kdy mu bude krýt záda MR LEN. Večer pak není jen o těchto hvězdách, ale i o dalších hostech. Z Německa dorazí DJ Illegal z Snowgoons se svou polovičkou JN Ration, která bude reprezentovat ženský rap. Za Polsko bude MC Proceente + DJ HWR a za Funk The Juice DJ Loop a DJ Scaffer.

El Da Sensei je graffiti writer a MC z Newarku v New Jersey, a je jeden z členů formace Artifacts. Je součástí dalších projektů jako jsou The Returners nebo XL se Sadat X. Je to absolutní legenda from the Wrong Side of the Tracks, takže Come on wit da Git Down a užij si Art of Facts. RIP DJ Kaos a Tame One! Záda mu bude krýt další legenda jménem Mr. Len z Company Flow, což bylo trio z Brooklynu, který vzniklo v Queensu v ranných devadesátkách.

DJ HWR – DJ/producent – jako DJ prezentoval své dovednosti a party umění ve většině polských měst, od Pomořanska po Tatry a za její hranice. Mnohokrát vedl hudební workshopy, freestyle battly a taneční bitvy. Jako hudební producent produkoval velké množství alb a spolupracoval s předními polskými interprety. Styl hry je koláží různých hudebních žánrů: černošská hudba nasáklá vibracemi klubové hudby. To vše je vyšperkované spoustou scratchingu, techniky a hraní s gramofony. Autor velkého množství mixtapů, které dostaly silný ohlas. Spolupracoval s interprety jako: Liroy, Grubson, Peja, Chada, Hemp Gru a mnoha dalšími.

MC Proceente je Polský raper co aktuálně žije v Praze, a informace o něm ještě doplníme.)

A mimochodem zde také oslaví narozeniny samotný Mistr Headbusta.

Takže od 20:00 STORM CLUB PRAHA
El da Sensei (US – Artifacts) x Mr. Len (US – Company Flow)
DJ HWR + MC Proceente (PL)
Funk the Juice DJs: Loop, Scaffer

Fb event: https://fb.me/e/13N2AXyYB

Předprodej na večerní mejdan: 70 lupenů za 350Kč nebo 30 lístků za 480Kč s krutou Liquid Chrome fixou (v hodnotě přes 200Kč) – cena včetně poplatku smsticket.cz / na místě za 390.-Kč

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.