Galerie Mega má na programu další výstavu – tentokrát vystavuje Juraj Ďuriš.

Není žádným tajemstvím, že tuhle unikátní galerii v metru podporujeme od samého začátku, protože když se potkají správní lidé, tak není problém se podporovat, místo závídění a hraní si na vlastním písečku.

Aktuálně tam běží výstava s podtitulem TURMOIL, od autora Juraja Ďuriše.
Jak píšou organizátoři: Juraj Ďuriš je výtvarník ze slovenské Nitry, který vystudoval Fakultu výtvarných umění v Brně. Jurajova paleta stylů je široká. Můžeme v ní najít realistické až abstraktní portréty nebo experimenty s objekty. Inspirací umělce jsou různá prostředí, ať už jde o graffiti, reklamu nebo klasickou malbu. Díky svému talentu a dřině dává tématům jako portrét, zátiší nebo žánrová malba zcela nový nádech, který jeho styl dělá zela jedinečným. Juraje najdete na https://www.jurajduris.com/.

Galerie Mega má konečně i stránky na www.galeriemega.com , kde máte možnost se přihlásit do newsletteru nebo si zakoupit umělecká díla od umělců, kteří zde vystavovali v minulosti. Portfolilo je rozhodně zajímavé: Matěj Olmer (BIOR), Michal Škapa aka TRON, sestava quatra Wladimir 518, POIS, Justn63 a Wild84, Zeb One a Spord, Obras a Akrobad nebo třeba Kaer.

Galerie Mega se nachází v Praze ve výstupním vestibulu stanice metra B Karlovo náměstí, směr Palackého náměstí. Tuhle galerii kurátoruje mistr David Strauzz, který si v Praze celkem našel svoje místo.

Jako bonus produkujeme videopozvánky a minirozhovory, no ne vždy se to podaří.

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.