Jako každý rok, na konci ledna se na Frankfurtském Messe konala veliká výstavní session – Creativeworld / Paperworld / Christmasworld & Flora decora. My jsme tentokrát chyběli, ale Molotow™ nechyběl!

Oproti minulým rokům a naší přítomnosti v Paperworld hale, jsme se tentokrát přestěhovali do haly Creativeworld. Naše umístění hned u vstupu do haly nebyl jen statement, ale i respekt k samotnému prostoru haly – náš prostor zabíral 3x větší plochu něž kdykoliv předtím.
Na veletrhu jsme přivítali naše hosty k procházce na krásném nádraží, poblíž Molotow™ Trainu. Současně jsme se postarali i o ubytování, a poskytli jsme regionální jidelní vůz. Nebylo překvapením, že jsme občas měli úplně plno, a museli jsme vítat návštěvníky na recepci.

Kromě toho jsme na veletrhu byli určeni k tomu, aby jsme udělali koncept a dohlíželi na druhý prostor stejné velikosti tím, že jsme sdíleli naše odborné znalosti se specializovanými prodejci. Tímto jsme ukázali náš koncept specializovaného obchodu 4.0, který ukázal jak integrovat produkty urban artu/graffiti do maloobchodních prodejen. Vedle audio průvodců, rozhovorů, zkušebního stolu a odborných znalostí, tento prostor dal také možnost diskutovat hrozby a šance v souvislosti s online obchodem.

Byli jsme potěšeni, že jsme viděli tolik lidí na tomto veletrhu.
Rok 2019 je náš a náš vlak se právě rozjel.

Váš celý tým Molotow™

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.