Šestá výstava v Galerii Mega – Caer8th – Dark Matter, Light and the Muons (Černá hmota, světlo a miony)?

Zveme vás na šestou výstavu v Galerii Mega , kde proběhne vernisáž: Caer8th – Dark Matter, Light and the Muons (Černá hmota, světlo a miony)?

Výstava začíná 13.5. 2021 v podstatě bez vernisáže, ale tentokrát bude dernisáž dne 24.6.2021 – kde můžete přijít a podebatovat s umělci. Galerie Mega se nachází ve vestibulu stanice metra B Karlovo náměstí, směr Palackého náměstí po pravé straně?

Velice zajímavý minirozhovor ve videu:

Kurátor David Strauzz k tomu anglicky říká: „Já věřím že Caer8th je polarizátor v Pražské streetart a graffiti scéně, to je co cítím a co mě zaujalo. Čistota jeho linek, kvalita zpracování, plánování, je to jiné oproti stylům které jsou více emocionální, agresivní a expresivní. V jeho pracích je hodně houževnatostí, konceptu, který je větší než jejich význam. Myslím že to všechno patří do sebe, myslím že není důvod proč nespolupracovat nebo kooperovat. Nevidím proč by měla tady měla být negativní nebo pozitivní vlna, pokud se vám to líbí, přijďte podpořit Kaera, je to hodnej týpek, a můžete s ním mít fantastické konverzace. A pokud se vám to nelíbí, není nutné šířit nenávist, prostě běžte dál a počkejte na další výstavu v Mega, kde budeme mít další styl který můžete podpořit, a být pozitivní nebo negativní. Můžete si říct co chcete, jedno jestli je to online, nebo na dernisáži 24.6.2021. Pokud máte otázky, budu rád když přijdete. Co se tady snažíme dělat v galerii Mega, je podporovat spektrum stylů, takže některým stylům nemusíte porozumět, nebo také ano, můžou se vám líbít nebo ne. Ale pointa je, že jestli děláme vernisáž nebo dernisáž, snažíme se podpořit komunitu, takže komunita má hlas, MY máme hlas. Takže přijďte. Jestli se bojíte, nebojte se. Snažím se propagovat inkluzi, spojení. Jestli máte nějaké otázky, přijďte, my nekoušeme. Můžete dát od nás sklenku vína, aby pro vás bylo jednodužší pokládat tyto otázky. Ale haters, můžete přijít taky, jestli chcete.“

Galerie Mega: https://www.instagram.com/galeriemega/
Caer8th IG: https://www.instagram.com/caer8th/
Caer8th FB: https://www.facebook.com/caer8th/

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.