Náš e-shop už prochází nějakou dobu renovací, a máme pár vylepšení!

E-shopy jsou taková kapitola sama o sobě, nekonečný progres technologií a udržování tempa je běh na dlouho trať, ale to je taková klasika. My už nějaký měsíc ladíme novou verzi a je to čím dál lepší, a nepřestává nás překvapovat – a to jak pozitivně, tak i negativně. Proto máte možnost uplatnit slevu v záběhu. Pokud se nějaká chyba projeví, omluvte nás, a pokud budete chtít pomoci, tak nám pošlete co se stalo, včetně přesného popisu chyby, aby jsme se na ni mohli podívat.

Občas se nám stává nepříjmená věc, a to že potvrzení o objednávce padá do spamu, a v některých případech toto nenajdete ve své spam složce, protože proběhne zablokování přímo na serveru. Nejlepší si je stránku s dokončením objednávky prostě uložit. Tenhle problém se ještě bude ladit, jako x dalších.

Takže ty novinky!

Sekce Způsob platby

Možnost platby QR kódem ihned a platba kartou

Už nějakou dobu máte možnost pohdlně platit platební kartou přes bránu thepay.cz a teď konečně přibyla možnost platby přes QR kód při platbě převodem, který se vám vygeneruje na konci objednávky a můžete hned zaplatit – pokud ovšem máte bankovnictví v telefonu (někteří uživatelé se drží klasiky).

Zasílání objednávek do 5kg pomocí Zásilkovny

Konečně jsme zavedli možnost platby přes Zásilkovnu aka Packetu, takže zásilky do 5kg mají poštovné 85Kčm což je oproti původní částce 110Kč celkem pěkná úspora!

Zrušili jsme dobírky!

Ano, oblíbená metoda některé skupiny zákazníků skončila, a tak všichni takový zákazníci nyní ušetři poplatek za dobírku 50Kč. A na naší straně nám ušetří adminstraci těchto poplatků. Pro zajímavost, z těch 50Kč platíme předem neznámý poplatek za platbu kurýrovi kartou (protože nevíme jestli se bude platit kartou nebo ne), poplatek za dobírku kurýrní společnosti a pak musíme ještě čekat na připsání dobírky, což někdy trvá délo než je třeba a za těch pár korun navíc nám to nestojí.
Hlavně nám ubyde procento vratek, protože u plateb na dobírku se nejčastěji vyskytoval jev nevyzvednutí balíků, a tím vzrůstali náklady na tyto objednávky.

Sekce nakupování

Pro ty, co si rádi vybírají hodně odstínů, je taková vychytávka. Jakmile přijdete do produktu kde hodně odstínů, tak když si naklikáte vybrané odstíny, nahoře nad odstíny je záložka ZVOLENO, a tam když kliknete, naleznete tam svůj výběr a ten můžete dle potřeby upravit.

Sekce Registrace – vytvoření účtu

Díky možnosti si vytvořit účet, máte možnost aby jste nemuseli stále vyplňovat své údaje, ale máte je uložené, a vidíte historii objednávek.

Můžete si uložit různé dodací adresy, a ty si pak vybrat dle potřeby, což je pro časté zákazníky velká výhoda. V budoucnu pak doplníme možnost po přihlášení se dostat ke trackingu objednávky, což kupodivu aktuálně není možné. Dále samozřejmě máte možnost upravovat další věci, no níže jsme to pořádně rozepsali.

Účet je rozdělen do sedmi sekcí.

Můj účet

Zde editujete svoje kontaktní informace, nastavujete výchozí (fakturační) adresu, alternativní doručovací adresy, a newsletter preference a seznam posledních objednávek.

Mé objednávky

Zde vidíte své objednávky a jejich stav, a máte možnost je objednat znovu.

Mé oblíbené

Zde se zobrazují položky, které si dáváte do oblíbených, a k těm si pak můžete uložit komentáře,

Adresář

Zde spravujete všechny svoje adresy.

Údaje účtu

Zde upravujete základní údaje o účtu.

Newsletter

Zde nastavujete newsletterové preference.

Odhlásit se

A tady se odhlašujete.

To je pro tuto chvíli vše, děkujeme za to, že u nás nakupujete!

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.