V pátek 20.4.2018 jsme oslavili naše první narozeniny, naše – myslíme tím našeho krásného obchodu MOLOTOW™ PRAHA.

Přes všechny nástrahy pokažených foodtrucků (zdravíme Salt´n´Pepa), se nám podařilo udělat příjemnou oslavu. Pilo se jendobrýpití.cz, kreativnější duše nepohrdli čepovaným pivem od Rybáře (kde ale jídlo z ryb nenajdete). Hrála se poctivá hudba, kdy zahráli DJ Pufaz, DJ Lil Rowa a DJ Cou.

A samozřejmě to nejdůležitější – přišli naši zákaznící, přátelé, okoljdoucí a další – za což vám všem ještě jednou děkujeme, protože to bylo právě pro vás, a pak až pro nás – bylo vidět že to má smysl.)

Pro umělecké potěšení dorazili pozvaní umělci jako:
– naše ambasadorka Andrea Žabka, která kreslila po Nike Air Force akrylickými (akrylátovými) fixami ONE4ALL™
– ilustrátor Martin Zach se synem ze studia 3AX.cz kteří si dali #artwisesubway, a dostavil i jeho bratr Tomáš Zach a vyšvihl si krásnou rychlovku na Molotow™ Train
– čechokanaďan David Strauzz, který venku živě namaloval barvami Molotow™ Premium plátno, na které vzdal hold zemřelému režisérovi Miloši Formanovi, zobrazil Jacka Nicholsona z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem
– kaligrafický mistr IAMRUSHDOG, který si pokreslil Transformerem™ auto a nejen to…

Do toho byla dokončena již osmá verze fasády, v podání zkušeného písmomalíře, který je znám pod pseudonymem GENO – a tahle all gold verze fasády je opět posunutí měřítek představ, jak může vypadat naše fasáda.

Jako speciál jsme si nechali přistavit #artwisemetro, kde se objevili věci od Robot-X, Martin Zach, NYC representer, Biozee, Crazy Chak a ještě se tam objevili dvě crews, a to ISK a SCIFY!

A jako bonus dorazil Jäger Beetle, se sličnou posádkou a nachlazeným Jägermeistrem. Jäger Beetle je unikát, který neexistuje nikdě na světě, má v kufru speciální vysoce výkonnou pípu na Jägermeister, a super chlazení, které ho chladí na mínus 18 stupňů!

Ještě k tomu se stavila i vyhlášená posádka od THEMAG.cz, a udělali jsme pár rozhovorů.

Tož dobré to bylo!)

Veliké díky za profi servis od cateringu Jendobrýpití.cz (Marek Synek a Petr Šavel), Roman Tóth (rooftop.sk), Artwise.cz za #artwisesubway a support (Crazy Chak), DJ Pufaz z cream.cz za suport, a DJs Lil Rowa a Cou za RAP.

Ještě jednou díky všem – za MOLOTOW™ PRAHA – Jakub.

Níže fotografie – udělal jsem malý výběr, míň nešlo.))))

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.