MOLOTOW TRAIN #05 SLIDER & CAPARSO

DOMÁCÍ ZÁKLADNA: DRÁŽĎANY, NĚMECKO
CREW: BANDITS, BURNING SAXONY
ARTIST COLOR: #011 SLIDER LIGHT ORANGE, #217 CAPARSO MIDDLE GREY NEUTRAL

EXLUZIVNÍ INTERVIEW

Krátce se nám prosím představ.
C: Jsem CAPARSO z Drážďan, BANDITS a BSX, a preferuji kreslení s fixami, sprejem a Wacom tabletem. Mám rád dobré jídlo, pivo a čaj. Mám holku, psa a karavan. Rád chodím pozdě spát, ale také jsem ochotný zůstat vzhůru celou noc – pokud to za to stojí. Miluju krásné počasí, ale pardon – ne zimu. Jezdím surfovat kdykoliv je možné nebo se zasekávám na technických zařízeních. A samozřejmě: dobrá hudba je vždy důležitá.
S: Moje jméno je SLIDER a jsem z Drážďan. Jsem sprejerem 20 let a reprezentuju BANDITS, BURNING SAXONY a Francouzskou crew MACIA ze Štrasburgu.

Kterými pěti slovy by jsi popsal svůj styl?
C: Ummmmmmmmm, errrrrrrrrrr, ughhhhhh, ooohhhh, ummmm, yoooohhhh
S: Klasický, polodivoký, agresivní, dynamický, čistý

Mít svůj vagón na dvorku je…
C: … jako chtít pro zubní výplně skutečné Májské zlato… jako chladit si džin a tonic exlusivně s 1000 let starým ledem s tajících Himalájských ledovců.
S: … tu nejlepší věc po čem writer touží. Perfektní hračka pro velké chlapce. Playmobil XXL.

Pracovat společně se Sliderem je…
C: … jako pivo k bratwurstu, nebo velký motor pro Americké auta… je to dobrá shoda a vždy funguje skvěle. Abych byl upřímný, opravdu dobrá kombinace která se vyvinula za poslední roky. Myslím že stejně vysoká touha, ambice a motivace pro každou zeď na které záleží v této kombinaci. Honba za společným cílem společně jako přátelé a uvádění projektů do akce. Skvělý, SLIDER můj bratr!

Pracovat společně s Caparsem je…
S: … perfektní. My jsme tým snů. Za mých 20 let graffiti, zřídka nalézám lidi se kterýma to dělá tak dobrou shodu: moje styly, koncepty, charaktery, barvy a CAPARSŮV osobitý styl vytváří unikátní kombinaci. Nejlepší tým!

Jak jsi přišel na nápad “GRAFF ON GIRLS”?
S: Moje kamarádka za mnou přišla s tímhle nápadem, protože jsem ji maloval na focení, které nebylo publikováno. A byla by to ostuda nevydat tyto fotky, ona vymyslela cestu pro publikaci. Toto byl zrod tohoto kalendáře. 

Co si asociuješ se značkou MOLOTOW™?
C: Mám dobrý kontakt s rodinou MOLOTOW­™ mnoho let, a byl jsem svědkem vývoje v průmyslu výtvarného umění. Je tu velká loajalita k této firmě díky různým společným projektům a událostem. Totálně stojím za produkty, speciálně když dojde na ovládání, kvalitu a inovace, která je nezbytnou součástí. To je moje přesvědčení a jsem hrdý být malou součástí která která ji dělá unikátní. Díky vám za vaši velkou podporu a vaši laskavost.
S: Je to nejlepší značka pro postavení mých stylů a konceptů do akce. Nezáleží jestli mluvíme o sprejích na zdi nebo fixách a náplních. Prostě perfektní nástroje pro profesionální práce.

Sledujte umělce:
http://bandits-dresden.de
https://fb.com/slider.bandits
http://caparso.com

Fotka bude.

Train poster: https://molotow.cz/zubehor-merchandise/molotow-train-hall-of-fame-poster-collection-05-slider-caparso.html

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.