AQUA PUMP SOFTLINER

NOVÁ CESTA AKVARELU

První „ready-to-use“ Aqua Pump Softliner je naplněn speciálním inkoustem na vodní bázi. Díky jeho všestranosti, je univerzální pro design, grafiku, kaligrafii a umění. Ideální pro všechny aplikace akvarelu a barevných aplikací. Obsahuje jemný štětcový 1mm hrot pro precizní a energické tahy. Pumpování fixy probíhá přes speciální patentovaný vršek, aby nedošlo k deformaci hrotu.

Dvojitá patentovaná technologie popisovačů MADE IN GERMANY (záruka kvality), umožňuje výměnu štětcového hrotu, snadné míchání a čisté znovudoplňování inkoustu. Intezivně barevné inkousty jsou bezpečné pro děti a z tohoto důvodu jsou pro děti neškodné.

AQUA INK PUMP SOFTLINER

HLAVNÍ VLASTNOSTI

  • vodní báze
  • inkoust intenzivních barev
  • průhledný
  • dobrá odolnost proti UV záření, např. s použitím ONE4ALL™ laku s UV ochranou
  • bez zápachu
  • inkoust je na bázi potravinářských barviv a je schválený pro děti (ČSN EN 71-3:2013+A1:2014, ASTM D4236)
  • pro interiérové použití
  • 12 barevných odstínů (náplně ve 24 odstínech)
  • 1mm jemný štětcový hrot pro precizní a energické tahy
  • „Cap OFF“ funkce proti vyschnutí – vydrží do 24hodin otevřený bez vyschnutí
  • znovunaplnitelný
  • možnost výměny hrotů
  • možnost míchání odstínů
  • vyrobeno v Německu
precizní ilustrace a akvarelová technika
míchání a zesvětlování pomocí blenderu (aqua médium bez pigmentu)

VIDEO TUTORIAL

KROK ZA KROKEM K VLASTNÍ MANGA KRESBĚ

KROK 1

Nakreslete si svůj manga charakter tužkou. Dávejte pozoro na klasickou charakteristiku, např. velké oči a špičatou bradu.

KROK 2

Začněte vybarvovat tělové části. Předtím si namíchejte svůj pleťový odstín za použití AQUA INK náplní a ten naplňte do prázdného 222EM popisovače s jemným štětcovým hrotem.

Rozhodněte se odkud by mělo vycházet světlo. Ponechte části kde přímo dopadá světlo. Mějte na paměti, že se barva stává intenzivnější, když ji nanášíte opakovaně na stejnou část. Stínování chystáte ve stejném kroku. Stíny umisťujte na konci.

KROK 3

Než začnete vybarvovat vlasy, udělejte bílý oblouk v oblasti čela. Tento oblouk později napodobuje odraz světla. To lze snadno provést pomocí MASKING LIQUID – maskovací krycí tekutiny. Masking Liquid nechte zaschnout, a pak přes ni bez problému malujte. Až kresba zaschne, Masking Liquid lze snadno oloupat bez zbytků.

KROK 4

Nyní si vyberte barvu pro vrchní účes (např. tmavě modrá barva v AQUA INK Pump Softlineru), ale nejdříve použijte stín, který je o 3-4 odstíny lehčí než základní. To dodá vaší postavě živé charisma.

Tip: míchání barvy je obzvláště snadné s BLENDER PRO Aqua Medium náplní (AQUA médium bez barvy).

Nyní namalujte oči. Pro tento účel použijte světlý odstín z účesu. Zanechte odleskové body v oku (s použitím MASKING LIQUID). Pro jemné přechody lehce natřete přes okraje duhovky.

KROK 5

Nakonec věnujte pozornost oděvu. Měli by jste si dát čas a rozmyslet o směru světla a vyvjíjejících se stínech. Nastavte si akcenty v lehkém barveném odstínu (zde světle modrá).

Tip: míchání barvy je obzvláště snadné s BLENDER PRO Aqua Medium náplní (AQUA médium bez barvy).

Nyní namalujte oči. Pro tento účel použijte světlý odstín z účesu. Zanechte odleskové body v oku (s použitím MASKING LIQUID). Pro jemné přechody lehce natřete přes okraje duhovky.

KROK 6

Nyní jste připraveni na tmavší odstíny. Zvýrazněte dstíny vlasů na kůží světle růžovou. Další stíny lze nalézt na krku a dekoltu.

KROK 7

Potom dokončete zabarvení vlasů. Použijte barevný odstín horních vlasů definovaný v kroku 4. Vybarvěte vnitřní část každého pramena a nechte světlý okraj.

Tip: měnte šířku pramenů, poskytne to obzvláště přirozený vzhled.

KROK 8

Nyní potřebujete tmavší odstín z vlasů pro dokončení očí. Nakreslete kontrast v hodní části vnitřního oka. Jemné přechody způsobují, že oči svítí. Použijte světlý barvený gradient pro odstín v bílém prostoru – ale jen velice málo.

KROK 9

V posledním kroku vystínujte všechny základní polochy tmavší barvou. Kontrast způsobí, že vaše manga vypadá plastičtější.
Hotovo!

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.