Trháme rekordy, a máme tu report z BACK TO THE UNYFEST graffiti jamu, který se konal 31.8.2024 na klasické Hall of „Shame“ na Těšnově.

Tentokrát byl tento jam ve spojení s čtvrtým ročníkem Unyfestu, který se tituluje graffiti a rap family festival, který proběhl týž den v Praze ve skateparku Štvanice. V rámci graffiti se tedy konal mezinárodní graffiti jam na Těšnově, kde se účastnili nejen lokální umělci ale i umělci ze zahraničí – a to hlavně z Itálie, ale klasika Slovenští bratři. Tohle celý jsme podpořili a to ve spolupráci s novým sdružením Dream Colors. Podle fotek je vidět, že se to tak akorát na ten Těšnov vešlo a bylo i celkem pěkně barevno.

Je potřeba říct, že by bylo fajn, kdyby si lidi po sobě uklízeli bordel, protože pak to může vypadat tak, že to zůstalo po nás, protože to v podstatě zůstalo i po nás. Škoda, že nám tam nikde nedají nějakou tu popelnici, ale známe jak to u nás s popelnicema je… V jednom městě dostali umělci plastovou, a ta shořela. Tak teď tam maj kovovou, a snad slouží a lidi sami od sebe do ní nepořádek dávají (tak určitě). Bohužel uvědomělost přichází až věkem, a někdy ani to ne…

Mrkněte na fotoreport a budeme se těšit zas na nějaké akci!

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.