MOLOTOW-SCHNEIDER

MOLOTOW x SCHNEIDER - právoplatní partneři

SYNERGIE ZE SCHWARZWALDU
SCHNEIDER a MOLOTOW™ se rozhodli spolupracovat

Co lze očekávat, když inovativní výrobce pro psací potřeby kooperuje s dynamickou firmou s vlastní urban značkou? Docela dost!

Společnost Schneider Schreibgeräte GmbH (zal. 1938) a společnost Feuerstein GmbH (zal 1959) se svou vlastní značkou MOLOTOW™ podepsali smlouvy o dlouhodobé spolupráci dne 21.dubna 2016.

Jsou hledány běžné technologické trendy, které těží z výměny příslušných specifických znalostí a které lze nalézt v produktových řadách Schneider a MOLOTOW™. Kromě toho, společnost Schneider převezme mezinárodní distribuci produktové linie pro výtvarné umění značky MOLOTOW™. Distribuce byla zahájena ve 4. čtvrtletí roku 2016 v 11 zemích – včetně Německa.

Jasné podobnosti postojů obou značek jsou rozhodujícím faktorem pro spolupráci.

Jako rodinné firmy ze Schwarzwaldu sdílejí více než jen své bydliště – obě společnosti představují vysoce kvalitní aplikační a psací potřeby Made in Germany. Není divu, že jejich firemní filozofie je podobná, neboť oba jsou slavní pro trvanlivost – nezávisle na sobě.
Schneider je certifikován podle nejnáročnejšího nařízení EU – Eco Audit EMAS od roku 1998. V praxi tento přísný systém enviromentálního managementu znamená ekologicky rozumné produkty, postupy a procesy.

Navíc MOLOTOW™ nabízí trvanlivé produkty a koncepty, protože téměř všechny popisovače jsou znovunaplnitelné a poskytují možnost výměny hrotů. Kromě toho, že se vyhýbá zbytečnému odpadu z plastu, společnost získává pro svůj provoz více než 75% své energie pomocí solárních panelů.

Oba podniky představují vedle trvanlivých koncepcí i inovace a jejich vysokou úroveň kvality:
Od počátku se nic nemění na Schneiderově základní myšlence „vyrábět vysoce kvalitní psací potřeby vyrobené v Německu pro každého“ – bez ohledu na to, že společnost začala jako průkopník v Německu vyrábět kuličkové pero, založila legendární kuličkové pero K 15 jako „Beetle“ rozvíjející novou Viscoglide® technologii nebo vytváří novou generaci kuliček s řadou One.

Historie společnosti MOLOTOW™ je docela podobná, když se učí, že Jürgen Feuerstein zatřásl průmyslem produkujícím barvy ve spreji s prvním graffiti optimalizovaným sprejem CoversAll™. Od té doby žádá o patenty pro trvanlivé aplikační nástroje, které pravidelně poskytují nápady celému odvětví.

„Naše partnerství je slibné z několika různých důvodů. Na jedné straně jsme přirození sousedé pokud jde o sortiment výrobků – nemluvě o zeměpisném sousedství. Psací potřeby pro každodenní potřebu, stejně jako pro umělecké aplikace – se díky naší spolupráci přibližují. Je to vzrušující a dává to smysl. Na druhou stranu, a toto je zásadní, přemýšlíme o tom stejném, pokud jde o trvanlivost, férovost, Made in Germany a kvalitu výrobků.“
(Jürgen Feuerstein, generální ředitel společnosti Feuerstein GmbH a Christian Schneider, generální ředitel společnosti Schneider Schreibgeräte GmbH).

Takže, co lze od tohoto partnerství očekávat? Cokoliv!

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.