FILOZOFIE ZNAČKY

MOLOTOW™ – THE ORIGINAL

Stojíme za kvalitou, graffiti, inovací a důvěryhodností – naši značku nelze popsat stručněji. Jakkoliv se graffiti a důvěryhodnost může zdát kontrastní, je to její blízkost graffiti komunitě, která charakterizuje tradiční rodinnou společnost.

Za 20 let MOLOTOW™ ambiciózně sleduje svůj cíl být nejinovativnější společností pro vysoce kvalitní, městské kreslící nástroje – a to úspěšně. Zůstat nepřetržitě úspěšný a vytvářet nové kreativní nástroje pro umělce, MOLOTOW™ vzal výzvu v nastavování milníků v jeho klíčových kompetencích a dosáhl jich.

To zahrnuje invovace díky neustálému vývoji produktů. Proto se MOLOTOW™ zabývá inovativními koncepty pro popisovače, spreje a koncepty balení. Benefity pro uživatele a trvanlivost je vždy hlavní záměr. Umělci jsou často zapojeni do procesu vývoje produktů.

Vedle inovací, je kvalita nejdůležitějším prvkem všech produktů MOLOTOW™. Pro garanci standartu vysoké kvality a funkčnosti, MOLOTOW™ se pravidelně zabývá svým hodnotovým řetězcem a uzavřenými obchodními kanály. Důležitým milníkem je konsolidace rozmanitých výrobních zařízení pro uživatelsky přívětivé ceny a menší produkce CO² emisí – snížení tzv. ekologické stopy. Tato cesta dlouhodobé udržitelnosti není dočasný jev, ale jediná vize do budoucna, která funguje dlouhodobě. Tato filozofie přímo ovlivňuje vývoj produktů a další oddělení společnosti.

Jürgen Feuerstein (CEO)
„CHCEME ZNAČKU PRO KAŽDOU GENERACI, KTERÁ S NÍ ZŮSTANE NAVŽDY.“
Jürgen Feuerstein (výkonný ředitel) v rozhovoru pro magazínu Stylefile #46, 2015

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.