Molotow™ – popis značky

Značka Molotow™

S nápadem vytvořit perfektní nástroj pro umělce a profesionály, začal příběh značky Molotow™ v roce 1996. Molotow™ se stal synonymem pro briliatní nápady. Molotow™ je součástí skupiny Feuerstein, která byla založená v roce 1959. Ta se velmi rychle stala úspěšnou v distribuci barev. V polovině devadesátých let společnost začala vytvářet svoje značky barev ve spreji.

Zákazníci Molotow™ plně benefitují z filozofie společnosti – krátké, přímé procesy a z ploché hierarchie organizační strukury. Speciálně v termínech vysoce kvalitního servisu, rychlosti a také spolehlivého a včasného dodání. V zájmu zajištění maximální kvality, všechny výrobky vyráběné a dodávané Molotow™ neustále podléhají přísným kontrolám kvality a screeningovým testům. Toto je založeno na firemní politice firmy Molotow™: Kvalita se vyplatí!

Význam názvu Molotow
Název znamená něco jako výbušné myšlenky. Je tu možná souvislost s Molotovovým koktejlem, což byla zápalná láhev. Nesouvisí to však s blízkým spolupracovníkem Lenina a Stalina – ten se jmenoval totiž Molotov. Mimo koktejl je také Molotov znám z tzv. paktu Ribbentrop-Molotov, což byla smlouva o neútočení mezi nacistickým Německem a Svazem sovětských socialistických republik, podepsaná v Moskvě 23. srpna 1939 #historie.

™ – trademark
Neregistrovaná obchodní značka. Ochranná známka je typ duševního vlastnictví ke jménu, slovu, frázi, logu, symbolu, obrázku nebo kombinaci těchto prvků. …Vlastník neregistrované ochranné značky může podniknout kroky k ochraně svého označení, ale musí ve všech započatých řízeních prokazovat, že skutečně své označení užívá a v jakém rozsahu.

Belton®
v exkluzivní spoluprácí s firmou Peter Kwasny GmbH vznikl v roce 2000 všemi známý Molotow™ Premium. Belton je řada sprejů, kde jsou nastaveny standarty kvality, pokud jde o technologicky sofistikované stříkaní sprejem s maximální použitelností a nejlepším výsledkem nástřiku.

http://www.kwasny.cz

 

 

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.