Musíme se podělit o skvělý rozhovor s grafickou designérkou a typografkou Petrou Dočekalovou.


Naše produkty z řady popisovačů nemusí sloužit jen pro graffiti či streetart aplikace, ale slouží také písmomalířům, typografům, no prostě všem, kteří je využijí. Písmomalířství je disicplína, která by se mohla jevit že zaniká, ale opak je pravdou. Přes všechnu tu počítačovou grafiku a klikání za počítačem, je poctivá ruční práce pořád řemeslo, na které by se nemělo zapomínat.

A toto pocitvě šíří Petra Dočekalová, kdy její rukopis můžete vidět nejen v restauracích a kavárnách. K tomu si oblíbila i naše fixy MOLOTOW™, takže to je nám samozřejmě potěšením. Pokochejte se její prací na pár fotografiích níže v galerii, nebo na jejím webu www.petra-d.com či instagramu – a tam jí samozřejmě musíte sledovat!

Velice zajímavý rozhovor najdete v textové podobě zde: https://www.materialtimes.com/tema-tydne/pod-rukama-1/petra-docekalova-diky-pismomalirstvi-jsem-v-kontaktu-s-hmotnym-svetem.html

A níže i také video z dílny Material Times, což je magazín, který vychází ze snahy propojit tvůrčí svět architektury, výtvarného umění, designu a řemeslné výroby se světem nových materiálů a technologií. Informuje čtenáře o aktuálních událostech, představujeme díla a myšlenky známých osobností i začínajících tvůrců.

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.