Jako každý rok si pro vás MOLOTOW™ připravil vánoční novinky.

Jako první tu máme ONE4ALL™ akrylické oboustranné pumpovací fixy mají dalších 24 nových odstínů. K tomu navíc každý má rovnou na sobě Refill Extension nádstavec (rychlejší a čistější plnění – technologie R.E.M.™) – pro větši plnící kapacitu a zábavu při míchání vlastních odstínů.

A jako druhý (pro ty co sledují náš instagram tak už ví) v rodině MOLOTOW je první společný podnik s firmou Schneider, která vyrábí psací potřeby – a to MOLOTOW™ Blackliner. Má pigmentovaný archivní inkoust, který je nejen odolný proti vodě a chemikáliím, ale také odolný proti vyblednutí. S možností 2000 metrů délky psaní je tento produkt jedinečný a není ho možné jen tak porazit v kvalitě!

Jako třetí následuje v LIQUID CHROME vlně – teď je váš tah zkusit vysoce pigmentovanou speciální barvu s novým 5mm hrotem a větším tělem!

Za čtvrté tu máme vychytávku – 3D plakát MOLOTOW™ trainu! Klasický Train plakát a MiniSubwayz byl jen začátek. Poslední MOLOTOW™ inovace je unikátní formování plakátu pomocí vakua s plastovým 3D haptickým efektem. Tento 3D plakát s fotografickým tiskem učiní writerovo srdce radostným! Vysoce kvalitní 3D plakát je dokonale vhodný pro akrylové popisovače ONE4ALL™. Forma pro stlačení plakátu byla speciálně ručně vyřezána aby dosháhla detailního dojmu. Plastový materiál je robustní a odolný – a je ve dvou designech – Molotow™ Train a New York metro!

A za páté tu máme klasiku – MOLOTOW TRAIN kalendář pro rok 2018 s exluzivními fotkami namalovaných vlaků. které nebyli nikdy předtím publikovány.

Další vychytávky jsou samozřejmě MOLOTOW™ BURNER CHROM a ČERNÁ, nové trička, a další.

Teď už si jen počkat až se to dostane k nám.)

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.