Jak na sprej?

 

Pro ty co to znají, a i pro ty co to neznají – jsou tu oblíbené symboly jak používat barvu ve spreji, protože opakování je matka moudrosti?

  1. Jak na sprej - jednoduchý návodSprej je potřeba pořádně promíchat, je tam vysoká koncentrace pigmentu který se musí řádně promíchat, aby barva podávala požadovaný výkon. 2 až 3 minuty míchání je taky něco jako kondiční cvičení, a je potřeba míchat řádně, ať míchací kuličky dělají svoji práci. Někdy je taky dobré, sprej si předem postavit dnem vzhůru.
  2. Proveďte kontrolní nástřik, aby jste věděli zda barva odpovídá a požadavkům a taky zkontrolujete jestli dobře reaguje s materiálem.
  3. Pro řádné pokrytí si zvolte vhodnou vzdálenost a rovnoměrně a můžete i do kříže pokryjte plochu, barva se pěkně sleje a máte vymalováno.
  4. K pročištění trysky otočte sprej vzhůru nohama, a stříkejte dokud nezačne stříkat pouze plnící plyn, čímž pročistíte trysku.

Samozřejmě jsou další triky a tipy a individuální postupy, ale tohle je takové všeobecné doporučení, no pokud máte nějaké svoje, tak se s námi podělte.

 

 

 

Molotow Patented Double Function CapSpecialita je pak patentovaný Double Function Cap vršek, který při správném použití stále zobrazuje odstín používaného spreje – použito téměř u všech 400ml Molotow sprejů + Premium 600ml.

  1. Správným úderem tento vršek zabouchněte směrem dolů, a dojde k tím prolomení spojnic.
  2. Poté vršek odejměte, a stále vám na spreji zůstává identifikátor barevného odstínu.
  3. Vrchní část lze nasadit pak zpět.
  4. Sprej lze opět bezpečně uzavřít.

Tato Molotow™ patentovaná technologie Double Function Cap je rozhodně unikátní, avšak má i své nevýhody, kdy se nemusí řádně vršek prorazit, či dojde k prasknutí barevného identifikátoru. Poté je potřeba si sprej označit danou barvou – nastříkněte si trochu na vršek, a otřete si vrchní část spreje – popřípadě se vždy na spreji dočtete co máte za odstín. I v rámci ekologie hledáme nové řešení, které bude méně plastové a praktičtější.

 

 

 

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.