Takhle ke konci roku je čas na to, vytáhnout #zapomenutky – a tak tu máme bombu BMW E38 feat Molotow™ Premium.
Jak je jasné, naše spreje se nevyužívají jen na sprejování někde po ulicích – ale nachází uplatnění i v jiných oblastech. Ono totiž jejich kvalita se projevuje i v těchto segmentech, například v hobby modelářství, nebo třeba auto tunningu!
A tak tu máme spokojeného zákazníka, Patrika Figuru, kterej nám poslal fotky jeho BMW E38 z roku 1999. Poladil to sprejema MOLOTOW™ Premium, a výsledek je prostě bomba.
Poprosili jsme Patrika, ať nám k tomu něco napíše.

Popis modelu:
Je to BMW řady 7, model E38, rok výroby 1999 s motorem 2.8 litru a 6 valci a výkonem 193 koní.
Podvozek je výškově štelovatelnej, od značky Lowtec Megalow .
Kola jsou japonská závodní značky Work Meister S1. Ve předu jsou široké 11 palců a vzadu jsou široké 13 palců, a jsou to třídilná kola, které se dají rozebrat na tři části a skládat na volitelnou šiřku. Jediné co se musí, nechat si vyrobit leštěnou část kola.

Proč to dělá?
Dělám to jako hobby a jako nějake to uvolnění a prezentování mého názoru na lidi a svět kolem nás. Pohybuju se na tuningové scéně (jestli se to na slovensku dá nazvat scénou) od roku 2010 a každý rok se snažím aby jsem měl jiné auto. A když ne jiné, tak to původní jinak předělané. Navštívil jsem už mnoho srazů jak na Slovensku, tak v Česku, Rakousku, Polsku i v Maďarsku. I když auta na těchto akcích jsou vždy zajímavé tak jsou i dost fádní, protože v dnešní době se rozmohlo nějaké to ukazování finanční stránky majitele vozu. Tímto pádem jsou všechna auta na zakázku vylakovaná, a jsou na nich jen drahé komponenty, od podvozku přes kola, až po interiér. Vypadá to, že se z toho stala jako kdyby póza ukazování kdo má víc a zapomělo se na to, že je to vášeň a hobby, relax pro lidi, který jsou touto tzv. chorobou nakažení. A právě proto jsem udělal tohle auto, jako kdyby ukázku toho, že to jde i jinak a hlavně v tuningu. Jde o to bejt jinej, nějak vyčnivat z řady normálních sériových vozů. A mě se to snad i podařilo?. Lidi koukaj, někteří jsou pohoršení a někteří ukazujou palce nahoru a fotí si to?. Když se mě lidi ptají proč to dělám, vždyť to přece nemá smysl vyhazovat peníze do luftu, protože se nikdy nevratí, tak jim odpovídám jednodužše: někdo dává peníze do automatů, někdo do alkoholu nebo drog, a já je dávám do auta, a bezesmyslu to není, protože narozdíl od těch ostatních je vidět výsledky, kdežto u alkačů, feťáků a gamblerů je vidět jenom úpadek..

Patrik Figura: patrikfigura88@gmail.com
Auto namaloval: Martin Kele SWR Design / instagram.com/esence.tattoo/
Fotil: Jan Straka – Magpie Photography / instagram.com/magpie.automotive/

Leave a comment

Otevírací doba

Pondělí - Pátek : 11:00 - 19:00 Sobota - Neděle : Zavřeno

Oficiální stránky : www.molotow.com
Posloucháme : www.azurit.cz
Obouvá nás : www.rooftop.sk

Kde nás najdete

Plynární 33Praha 7 - Holešovice170 00 Česká RepublikaGPS: 50.107913 14.445514

Kontakty

Email: praha@molotow.cz Phone: +420 776 320 518
© Copyright 2017 Urban Fine Art s.r.o.